Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: Робоча група має визначити ефективність роботи регіональних ландшафтних парків області

14/07/2015

За ініціативи голови облдержадміністрації Вадима Мерікова створено робочу групу з питань регіональних ландшафтних парків Миколаївщини.

Депутати, експерти, екологи, які увійдуть до складу групи,  вивчатимуть питання ефективності діяльності та доцільності існування регіональних ландшафтних парків на території області.

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська зазначила, що результат роботи групи покаже як ефективність так і слабкі місця та недопрацювання у роботі регіональних парків:

«На сьогоднішній день на утримання та матеріально-технічне забезпечення чотирьох ландшафтних парків з обласного бюджету виділяється 2 млн 65 тисяч гривень на рік. В той же час, від представників громадськості надходить велика кількість скарг про роботу парків, про стан та доглянутість їх територій. Саме тому, робоча група має дати об’єктивну та компетентну оцінку діяльності ландшафтних парків та визначити їх подальшу долю», – зазначила Оксана Янішевська.

 

Всі новини →