Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

01/09/2015

Педагоги, батьки, учні, студенти. Прийміть найщиріші вітання із Днем знань!

Перше вересня – свято починань та нових відкриттів. В цей день особливо хочеться привітати першочків, які вперше переступлять поріг школи, перша вчителька, перший урок, перша абетка. Школа, стане для вас другою домівкою, а навчання приноситиме нові знання та тільки позитивні емоції.

Не менш хвилююче свято сьогодні для батьків, вони радіють успіхам та переживають за невдачі, підтримуєте та допомагають. Тож нехай діти завжди даватимуть приводи для гордості.

Школярі, студенти, пам’ятайте – ви нова генерація нашої країни, покоління незалежних амбіційних людей. Від усієї душі бажаємо вам дивовижних відкриттів, цікавих вражень, нових досягнень і перемог.

Шановні викладачі та вчителі, сьогодні ви помічники, наставники, психологи, волонтери, добровольці на фронті. Ваша самовіддана праця – приклад для майбутніх поколінь українців. Успіхів вам та натхнення, а ваші учні завжди відповідають вам вдячністю!

Нехай новий навчальний рік для кожного буде сповнений корисними знаннями, дивовижними відкриттями, новими звершеннями.

 

З повагою

голова облдержадміністрації        Вадим Меріков

голова обласної ради                      Володимир Луста 

Всі новини →