Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков наполегливо порекомендував мерам міст приєднатися до системи PROZORRO

11/09/2015

Сьогоднішнє засіданні колегії облдержадміністрації проходить в режимі прямої трансляції на телеканалах "Миколаїв" та "ТАК-ТВ".

«Прозорість, відкритість, доступність – це головні критерії роботи влади. Люди повинні бачити результат. Публічні звіти - це результат реальної роботи кожного з нас. Відкриті конкурси на посаду керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств та підвідомчих установ, повинні стати обов'язковою умовою кадрової політики. Впровадження електронної системи закупівель дасть можливість відкрито, прозоро та ефективно використовувати бюджетні кошти, викорінити корупційну складову і зробити торги конкурентоспроможними», – сказав Вадим Меріков, відкриваючи засідання колегії.

Область активно приєднується до системи ProZorro. На сьогодні вже 5 департаментів, 3 управління ОДА, 25 медичних установ, 13 організацій сфери освіти, 9 спортивних шкіл, 12 районів зареєструвалися на платформах для проведення торгів.

Вадим Меріков наполегливо порекомендував мерам міст приєднатися до системи проведення електронних торгів: «Ми в кінці цього місяця побачимо з вами реальну економію бюджетних коштів».

Всі новини →