Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков про призначення субсидій: «Не передвиборчою кампанією займайтеся, подумайте про людей»

11/09/2015

Область активно готується до опалювального періоду. Станом на 1 вересня готовність лікувальних закладів становить 91%, дошкільних закладів – 99%, шкіл – 97%, житлових будинків всіх типів власності – 82%.

«Прошу всіх донести до миколаївців і жителів області: ми не замерзнемо цієї зими, так само як і минулої! Та розвійте міфи про зниження температурних режимів, якими спритно маніпулюють деякі політичні сили перед виборами. Інформуйте населення про програми з енергозбереження та енергоефективності. Впевнений, що в місцевих бюджетах знайдуться кошти для реалізації таких програм спільно з «Ощадбанком» та державними банками України. Наша мета – аксимально ефективне енергозбереження», – сказав Вадим Меріков під час засідання колегії.

Область використовує 0,72% енергоресурсів в загальному обсязі використання по Україні. За споживанням паливно-енергетичних ресурсів займає 16-е місце серед областей України.

Вадим Меріков закликав всіх керівників змінити своє ставлення до призначення субсидій.

«Миколаївська область отримала субвенцію понад 448 млн. грн, це дасть можливість всім, хто має право, отримати пільги. Від двору до двору, від квартири до квартири – інформуйте, роз'яснюйте, допомагайте. Особливо це стосується міст Первомайськ та Миколаїв, Жовтневого, Арбузинського та Березнегуватського районів. Саме тут гірші показники. Не передвиборною кампанією займайтеся, подумайте про людей, про програми, які реалізовуються Кабінетом Міністрів України ».

Вже надійшло 65 тисяч 872 заяви, з них опрацьовано 57 тисяч 169, що становить 86,8% від кількості прийнятих заяв.

Всі новини →