Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: Миколаївщину відвідало більше 250 тисяч туристів

21/09/2015

Про це заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська розповіла сьогодні, 21 вересня, підбиваючи підсумки літнього туристичного сезону 2015 року.

Так, за її словами, протягом літнього-оздоровчо-туристичного сезону цього року на території Миколаївської області оздоровлено більше 250 тис. організованих туристів, що  на 7% більше ніж в аналогічний період минулого року. Коефіцієнт заповнюваності закладів склав близько 70%.

Про це свідчать і кошти, залучені для організації відпочинку - за перше півріччя 2015 року в розвиток туристичної інфраструктури області було вкладено майже 10 млн. грн. інвестиційних коштів, що на 1,1 млн. грн. більше порівняно з 2014 роком.

«Ведеться активні робота по популяризації туристичного потенціалу області - проведено  рекламно-інформаційні тури, організовуються тренінги-семінари  спільно з компанією Google Україна, триває робота по створенню туристичного інформаційного порталу області, розробляються туристична карта та путівник по Миколаївщині», – зазначила Оксана Янішевська.

Розповіла заступник голови облдержадміністрації і про оздоровлення дітей Миколаївщини за літній період 2015 року.

За рахунок усіх джерел послугами оздоровлення та відпочинку охоплено більше 66 тисяч дітей шкільного віку або 61,6% від загальної кількості дітей шкільного віку.

Цього року, на організацію оздоровлення та відпочинку дітей вдалося зібрати більше 21 млн грн, з них  майже 12 млн. виділено з обласного бюджету, 6 млн – кошти районних бюджетів та трохи більше 3 млн гривень позабюджетні залучені кошти.

 

Всі новини →