Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На Миколаївщині працівники соціальної сфери продемонстрували свої таланти

30/10/2015

30 жовтня у виставковому залі міського палацу культури та мистецтв відкрилася виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва соцпрацівників. На ній представлені понад 200 робіт 108 авторів з 27 організацій області. Це і будинки-інтернати, і територіальні центри соціального обслуговування населення, і центри зайнятості, і обласний департамент соціального захисту населення, і протезне підприємство. Кращі автори отримали дипломи та премії.

Як зазначила директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ольга Сивопляс: «Ідея цього заходу стала логічним продовженнями роботи, яка проводиться у трудових колективах. Адже своєрідні міні виставки проводилися і проводяться  до різних свят і людям вже хочеться  вийти на новий рівень. Департамент соціального захисту населення разом з обласною  організацією профспілки працівників соціальної сфери підтримали ініціативу, втілили у життя і ось ви бачите результат спільної праці великої команди однодумців починаючи від первинних профспілкових організацій, які зібрали матеріал, працівників культури, які приділяли нам увагу і постійно консультували і закінчуючи  помічниками, які змонтували виставку. Автори  робіт дуже різні по  віку, посадам, освітньому рівні, але  талановиті, творчі особистості. Залишається тільки дивуватися, коли вони встигають займатися  творчою роботою, яка  потребує не тільки чималого  часу, а й абстрагуватися від буденних клопотів, хвилювань».  

Голова обласної  організації профспілки працівників соціальної сфери Ольга Василюк додала: «На  жаль не всі бажаючі встигли передати свої роботи для виставки. Але я вірю, що сьогодні ми робимо тільки перший крок і у майбутньому ще більше працівників соціального захисту  зможуть представляти на широкий загал свою творчість. Кожен з присутніх  оглядаючи виставлені роботи, так чи інакше оцінював їх, обираючи найкращу, ту що припала до душі. Оцінювало  їх і професійне журі, яке  прийняло рішення щодо кращих робіт у 18 номінацій».

Підводячи підсумок, Ольга Сивполяс подякувала усім долучився до підготовки виставки, гостям, що завітали на свято краси та духовності, усім нашим майстрам, побажала, щоб вони не зупинялися на досягнутому, продовжували творити. 

Всі новини →