Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Очаківський штаб

04/11/2015

 Майже 142 тисяч гривень зібрали для ремонту штабу сімдесят третього Морського центру спеціального призначення в місті Очакові.

У червні голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час візиту у військову частину пообіцяв допомогти відремонтувати будівлі військового штабу і казарму.

Сьогодні ремонтні роботи вже завершені, і хоча у військовій частині ще багато чого потрібно зробити, головне завдання - штаб і казарма приведені в порядок.

«Ми підтримуємо всі наші військові частини. Разом з керівниками районів нам вдалося зібрати не бюджетні кошти для ремонту та реконструкції приміщення штабу військової частини»- розповів Вадим Меріков під час сьогоднішнього візиту у військову частину.

Командир в/ч А1594, капітан першого рангу Ігор Вечірко подякував керівництву області за допомогу і підтримку.

«Тільки на ремонтні роботи було спрямовано майже 130 000 гривень. Стояло першочергове завдання відремонтувати і привести будівлю штабу до ладу, оскільки впродовж 11 років тут ніякі ремонтні роботи не проводилися. Дуже приємно, що вдалося це зробити. Око радіє», - розповів Ігор Вечірко.

Крім того, частина коштів була спрямована на ремонт військових автомобілів.

Всі новини →