Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

11/11/2015

Заступник військового комісара в Миколаївській області Олександр Жолудь та волонтер, депутат обласної ради призваний добровільно по мобілізації Дмитро Фалько вручили заступнику голови облдержадміністрації Оксані Янішевській нагороду за ініціативу та підтримку в проведенні благодійної акції «Зігрій солдата» приуроченої до Дня захисника України.

Передаючи нагороду від Миколаївського обласного союзу ветеранів та учасників АТО Олександр Жолудь подякував заступнику голови облдержадміністрації, а також всі колективи закладів освіти області за активну участь у проведенні благодійної акції:

«Ви зробили багато для підтримки волонтерського руху на Миколаївщині, активно залучаєте благодійну допомогу нашим хлопцям на сході країни. Дякую вам за вашу небайдужість, щирість та постійну готовність прийти на допомогу».

Оксана Янішевська подякувала за таку нагороду, та запевнила, що акція продовжується і для захисників  вже готуються подарунки до Дня Збройних сил України.

Нагадаємо, що у вересні-жовтні цього року було проведено благодійну акцію «Зігрій солдата». Школярі та студенти Миколаївської області провели благодійні ярмарки, концерти, флешмоби, щоб зібрати кошти для придбання важливих і потрібних речей для військових. В результаті було зібрано 70 спальних мішків, покривал та маленьких подарунків: листів, малюнків, оберегів, фотографій, теплого одягу та багато інших речей.

Всі ці, та інші речі та продукти були доставлені до зони АТО заступником голови облдержадміністрацією Оксаною Янішевською особисто.

Всі новини →