Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Микола Романчук провів виїзний особистий прийом громадян

12/11/2015

Сьогодні, 12 листопада, в рамках робочого візиту в місто Очаків на виїзний особистий прийом до першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Романчука звернулося 6 чоловік.

Серед основних питань, з якими зверталися мешканці – це надання матеріальної допомоги, вирішення питання надання субсидій.

Так, до Миколи Романчука звернулася мешканка міста Очаків Ганна Льовіна щодо надання матеріальної допомоги на лікування. З цим же питанням звернулася пенсіонерка, учасниця бойових дій Тамара Нештенко. Вона розказала, що встановила у своїй квартирі два електричні конвектори минулого року. Проте отримати субсидію їй не вдалося, а сплачувати рахунки за спожиту електроенергію немає можливості.

Перший заступник голови облдержадміністрації порадив написати звернення до Миколаївського обласного благодійного фонду соціальної допомоги малозабезпеченим про надання відповідної матеріальної допомоги.

Усі питання підняті під час особистого прийому Микола Романчук взяв під особистий контроль.

Всі новини →