Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: Створіть коаліцію не партій, не фракцій, а коаліцію депутатів

24/11/2015

Вадим Меріков закликав депутатів Миколаївської міської ради консолідуватися. Про це голова облдержадміністрації сказав під час засідання першої сесії Миколаївської міської ради 7-го скликання.
 
«Залиште політичні, ідеологічні, деколи популістські заяви, тому що попереду у вас велика робота. У 2013-2014 роках мільйони людей вийшли на площу нашої країни заради європейського майбутнього. Зараз складний період, період реформ, часом є опір, нерозуміння, але в той же час, ми з вами повинні об'єднається, щоб досягти результату. Результату, який вимагає народ України. Зараз проходить економічна децентралізація, у нас Національна поліція, прийняті безвізові закони, попереду, ще адміністративна та конституційні реформи. Президент України робить все, щоб зберегти мир в Україні, бореться за окуповані території».
 
Він нагадав, що в рамках децентралізації органи місцевої влади отримують більше повноважень: «Вам приймати важливі  рішення для нашого міста та області. Закликаю вас створити коаліцію - демократичну, проукраїнську. Коаліцію не партій, не фракцій, а депутатів, і тоді наше місто і область будуть розвивається. Слава Миколаєву і Слава Україні!».
 
В  Миколаївську міську раду обрано 54 депутата, з яких 26 від «Опозиційний блок», 10 - «Самопоміч», 9 - у «Блок Петра Порошенка «Солідарність », 9 - «Наш край».

Всі новини →