Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Мистецька акція єднає Миколаївщину

04/12/2015

 На Миколаївщині продовжується загальнообласна акція «Є хліб – є й життя». Сьогодні мистецька акція крокувала Миколаївським районом. 

Участь у акції взяли заступник голови облдержадміністрації В'ячеслав Бонь, голова Миколаївського району Алла Воробйова, представники структурних підрозділів облдержадміністрації. 
 
Члени обласного оргкомітету та гості відвідали приватне підприємство ТОВ «Іванівське, ТОВ «С-Росток», ДП «Санта–Петрівка»,  ознайомилися з роботою Комсомольської школи,  дитячого садка «Джерельце», спорткомплекс ДП «Премлепродуктор «Степове», Червонополянського сільського клубу та Веснянську амбулаторію.
 
Завітали і на ярмарку сільськогосподарських виробів. В рамках творчого звіту організували концерт народних майстрів району.
 
В'ячеслав Бонь зазначив, що акція пройде по всій області і символічно завершиться через рік – на 25-у річницю Незалежності.
 
«Україна змінилась, наша область змінилась і прийшов час показати це. Акція дає можливість презентувати кожен район, показати досягнення та розкрити Миколаївщину наново», - сказав він.
 
«Рушник єдності» та коровай передали до  Очаківського району.
 

Всі новини →