Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Миколаєві нова патрульна поліція

06/12/2015

Сьогодні, 6 грудня, У Миколаєві 484 патрульних поліцейських склали присягу на вірність Україні.

В урочистому заході взяли участь голова національної поліції України Хатія Деканоідзе, голова патрульної поліції України Олександр Фацевич, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

«Дорогі жителі Миколаєва, я вас вітаю. Для мене це дуже важливий день, правда. І я дуже хвилююся, стоячи тут перед вами. Я була присутня, коли ми почали відбір патрульних поліцейських, я була вдруге в Миколаєві, коли у нас були проблемні  питання, і ось сьогодні, я стою і дивлюся на них.

Мої дорогі поліцейські! Бути першим – це найважливіше. От сьогодні, ви стоїте тут і саме ви принесли вітер реформ. У нас попереду дуже велика битва, але ми її обов'язково виграємо.

Миколаїв - це місто, де дуже яскраво виражена громадянська позиція. У цьому місті дуже багато молодих людей, які вболівають за своє місто і за свою країну. У вас молодий мер, і я впевнена, що всі разом ми будемо служити народу України», – привітала Хатія Деканоідзе

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська також звернулася до молодих поліцейський і висловила надію, що вони допоможуть повернути довіру до представників правоохоронних органів:

«Вітаємо нове обличчя  національної поліції – молодих, чесних, розумних, амбітних, кращих з кращих. Нова національна поліція  - це приклад нових європейських реформ в Україні, нова  сторінка історії не лише правоохоронних органів, а й всієї Миколаївщини. Повірте, жителі Миколаєва з нетерпінням чекали змін,  вони покладають величезні надії на нову поліцію. А ще перед вами величезне завдання –повернути повагу, а найголовніше – довіру до представників правоохоронних органів. Не підведіть нас, будьте мужніми, сміливими, твердими духом. В добрий час!»

 

Всі новини →