Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков привітав миколаївських дітлахів з новорічними святами

23/12/2015

Більше тисячі дітей з усієї області з'їхалися на новорічну виставу в Обласний Палац культури. Привітати малюків з новорічними святами і передати солодкі подарунки прийшов голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

«Хотілося б побажати, щоб у майбутньому році був мир, щоб ви, наші дорогі діти, не чули звуків війни. Щоб ви були здоровими, міцними і розумними. Ми вами пишаємося, адже ви – наше майбутнє. Упевнений, що 2016 рік буде більш позитивним для України та Миколаївської області, а значить і для кожної дитини. Ви – дорогі діти, повинні знати, що ми – дорослі, разом з вами», – сказав він.

Театр «Парадокс» і його керівник Лілія Гупало підготували для дітей чарівну казку «Калейдоскоп фарб або сон у новорічну ніч».

Вадим Меріков спілкуючись із журналістами, розповів, що в області пройде більше 800 заходів для дітей з малозабезпечених сімей, дітей військових і переселенців. Область підготувала 40 тисяч подарунків для цієї соціальної категорії дітей. А вже в п'ятницю в ОДК відбудеться чергова вистава  для дітвори з усієї області.

Всі новини →