Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

18/01/2016

Голова облдержадміністрації, начальник оперативного штабу Вадим Меріков доручив залучити до розчищення Миколаєва військову і рятувальну інженерну техніку, а також частину обласного матеріального резерву. Його підтримали всі члени оперативного штабу.
Начальник Головного управління ГСЧС Максим Грицаєнко поінформував, що в Миколаївській області через сильний снігопад, оголошена надзвичайна ситуація природного характеру. Погіршення погодних умов у вигляді снігу та хуртовин продовжиться і 19 січня, а 20 січня температура знизиться до -17-20, пориви вітру. На дорогах ожеледь, сніговий накат. Вже зараз сніговий покрив в деяких місцях досягає 3-3,5 м. Рятувальники звільнили зі снігових заметів більше 200 чоловік і 100 автомобілів.
«Ситуація в області дуже складна, але контрольована. Найкритичніша в обласному центрі. Головне завдання залучити всі сили і в найкоротші терміни запустити максимальну кількість електротранспорту. Тому в терміновому порядку для розчищення доріг міста Миколаєва залучаємо військову та інженерну техніку », - сказав Вадим Меріков.
Він доручив комунальним службам міста розчищати трамвайні колії, а про виконану роботу проінформувати вже в 17:00.
Голова ОДА звернувся до керівників великих підприємств з проханням задіяти для розчищення міста їх техніку.

Всі новини →