Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робочій групі належить вирішити юридичну колізію в питанні «перевзування» для швидких

25/01/2016

Голова облдержадміністрації Вадима Мерікова призначив службову перевірку, а також  створена робоча група з питання оснащення автомобілів екстреної швидкої медичної допомоги комплектами зимової гуми.
 
Робочу групу очолить народний депутат Артем Ільюк, до неї увійдуть активісти і юристи.
 
«У цьому питанні важливо вирішити юридичну колізію. Закликаю і представників фракцій як обласної, так і міської ради підключитися до роботи групи», - сказав Вадим Меріков.
 
Сьогодні нормами передбачено, що заміні підлягає гума, що має знос не тільки протектора, але й пробіг близько 65 тис. км.
 
«Це пережиток радянської системи, так як існують норми, за якими лікарні швидкої допомоги не можуть придбати гуму, поки не зноситься стара, і в нормах немає таких понять як« зимова »і« літня »гума», - говорить Артем Ільюк. - «Тому зараз ми з робочою групою повинні попрацювати над цим питанням. Я, як законодавець, готовий внести на розгляд до парламенту зміна цих норм».

Всі новини →