Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївщина розширює межі співпраці з Індією

17/02/2016

Уже вдруге за останній час Миколаївську область відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарти.
 
Нагадаємо, що в жовтні минулого року під час зустрічі Посла з головою облдержадміністрації Вадимом Мерікова обговорили ряд заходів в рамках співпраці.
 
За словами Вадима Мерікова вже є перші позитивні результати: «В першу чергу це сфера освіти, миколаївські студенти і державні службовці активно беруть участь в конкурсах. Спеціаліст департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Дарина Жиденко пройшла конкурс і вже з 15 лютого проходить навчання в Індії за програмою технічного та економічного співробітництва (ІТЕС). Також в цьому році ми плануємо провести Дні індійської культури в Миколаєві, де буде представлений весь колорит Індії: виступи творчих колективів, покази індійського кіно, виставки картин і фоторобіт індійських творців».
 
У свою чергу Посол сказав: «Дуже важливо, що співробітники облдержадміністрації беруть участь в цій програмі, ми готові до подальшої плідної співпраці».
 
За словами Вадима Мерікова не менш важливо і економічне співробітництво: «У Миколаївській області - великий потенціал і ми презентуємо наш регіон. Так, Посольству Індії, передано пакет інвестиційних проектів, які можуть зацікавити бізнесменів. Ми відкриті для всіх інвесторів».

Всі новини →