Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: На Миколаївщині більше 167 тис. сімей отримують житлові субсидію

22/02/2016

За словами заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської за період дії спрощеного порядку призначення субсидій кількість отримувачів житлової субсидії збільшилась у 5,5 разів. До управлінь соціального захисту населення звернулось 161,2 тисяч громадян. Із загальної кількості поданих заяв оброблено майже 155 тисяч, що становить 95,8% від кількості прийнятих заяв. З них призначено майже 142,5 тисяч субсидій. Крім того, 25 850 сім’ям субсидію нараховано автоматично.

Крім того в області було запроваджено проведення подворових обходів. Під час обходів надавалися консультації з питання призначення субсидії, допомога у заповненні бланків заяв та декларації із подальшою їх доставкою до управлінь, видавалися повідомлення про призначення субсидій.

Подворовими обходами охоплено майже 325 тисяч домогосподарств, що складає 72,1% від їх фактичної кількості. Під час проведення обходів було прийнято майже 60 тисяч заяв на призначення субсидії. 

Всі новини →