Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

14/03/2016

11-12 березня відбулось засідання сесії обласної ради VII скликання, в ході якого депутати прийняли ряд обласних програм.

Зокрема, прийнята Комплексна програма з розроблення містобудівної документації територій та створення служби містобудівного кадастру Миколаївської області на 2016-2020 роки. Програма включає сукупність заходів, щодо розробки містобудівної документації на регіональному та місцевому рівнях на оновленій топографо-геодезичній основі та створення служби містобудівного кадастру Миколаївської області. Передбачено два етапи  виконання Програми:   І етап – 2016-2018 роки,  ІІ етап – 2019-2020 роки.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми становить більше 32,8 млн. грн., з яких більше 16,3 млн. грн. планують залучити за рахунок коштів ДФРР, більше 1,8 млн. грн. з обласного бюджету, та більше 14,6 млн. грн. – кошти місцевих бюджетів.

Також депутати затвердили обласну Програму часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів у житловому  фонді на 2016-2020 роки. Програма покликана підтримувати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків і житлово-будівельні кооперативи, щодо впровадження заходів з енергозбереження у житлових будинках (придбання енергоефективного обладнання та матеріалів) за рахунок кредитних коштів, отриманих в уповноважених кредитно-фінансових установах. На цей рік з обласного бюджету передбачено 300 тисяч грн., а також заплановано залучати кошти місцевих бюджетів. Обсяги фінансування можуть коригуватися залежно від фактичної активності ОСББ, ЖБК та наявного фінансового ресурсу місцевих бюджетів.

Розглянули та затвердили депутати програму  «Молодь  Миколаївщини»  на  2016-2020 роки. Основними пріоритетами у сфері підтримки молоді визначено громадянськість і патріотизм, здоровий та безпечний спосіб життя, розвиток неформальної освіти, зайнятість молоді, житло для молоді, партнерська підтримка молоді тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. На цей рік передбачається більше 1,2 млн. грн. для реалізації зазначених заходів.

Як вже повідомлялось прийнято і Програму розвитку автомобільних доріг загального користування Миколаївської області на 2016-2018 роки.

Всі новини →