Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков розповів про кадрові перестановки в райдержадміністраціях

28/03/2016

Про це розповів голова облдержадміністрації Вадим Меріков, даючи коментар кореспонденту ІА «Українська Медіа Група». За його словами минулого тижня нині діючий керівник написав заяву за власним бажанням.
 
«Я неодноразово говорив, що кадрові зміни в райдержадміністраціях будуть. Серед основних претендентів Сергій Танасов, депутат Миколаївської міської ради, воїн-кіборг. Це була моя ініціатива, я запропонував Сергію, нам потрібні такі хлопці, які змогли захистити територію України, український народ. Упевнений, що вони зможуть налагодити роботу і в державній службі, і навести порядок», - розповів Вадим Меріков.
 
Документи Сергія Танасова спрямовані на розгляд до Адміністрації Президента і Кабінет Міністрів.
 
Нагадаємо, що минулого тижня Президент України підписав розпорядження про звільнення керівника Баштанської райдержадміністрації.
 
Вадим Меріков розповів, що скоро буде оголошено і відкритий конкурс на посаду його заступника з питань реформ і децентралізації. Також він нагадав, що в облдержадміністрації проходять відкриті конкурси на посади керівників комунальних підприємств і установ.

Всі новини →