Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Питання зайнятості, контрактної служби та нових робочих місць Оксана Янішевська обговорила з представником державної служби зайнятості

19/04/2016

 Сьогодні, 19 квітня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська зустрілася з заступником голови державної служби зайнятості Наталією Зінкевич та в.о директора Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитром Оборонько.

Державною службою зайнятості наразі проводиться моніторинг всіх областей України задля аналізу проблеми зайнятості на місцях.

Оксана Янішевська зазначила, що головним завданням на сьогоднішній день – це працевлаштування демобілізованих учасників АТО та вимушених переміщених осіб:

«Дуже багато демобілізованих, які не повертаються на попередні робочі місця, шукають нових робочих місць. Завдяки співпраці зі службою зайнятості відпрацьовується контрактна армія. Ведеться постійна робота з військовослужбовцями, семінари, співбесіди, багато людей направляється на службу. Ми в лідерах серед областей України по кількості направлених військових-контрактників».

Наталія Зінкевич відзначила роботу служби зайнятості Миколаївської області і анонсувала Всеукраїнську нараду служб зайнятості, яка відбудеться в серпні-вересні цього року на Миколаївщині.

Обговорили питання затребуваності професій, аналіз професійних технічних училищ та працевлаштування їх випускників, важливість впровадження інвестиційних проектів задля створення нових робочих місць та багато іншого.

Дмитро Оборонько подякував за ефективну співпрацю з облдержадміністрацією та зазначив, що триває робота з бюджетоутворюючими підприємствами, потенційними роботодавцями, а також посилено увагу до демобілізованих військовослужбовців.

Всі новини →