Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

В рамках форуму «Миколаїв-Батумі» презентували потенціал Миколаївщини та Аджарії

26/04/2016

 26 квітня, в Миколаєві проходить бізнес - форум «Миколаїв - Батумі» за участю делегації з Аджарської Автономної республіки. 

Презинтуючи свої регіони, з  доповідями  виступили:  фахівець Департаменту економічного розвитку Міністерства фінансів і економіки Аджарської Автономної Республіки Каміла Кахідзе, перспективні напрямки інвестиційного розвитку Миколаївської області представила директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Марина Васильєв. Спеціаліст відділу маркетингу Департаменту туризму і курортів Аджарської Автономної Республіки Нона Маркарян представила туристичний потенціал Аджарії. Крім того, представник комунального закладу «Агентство розвитку Миколаєва» Євгенія Дулько і заступник начальника відділу економіки природокористування та туризму  департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА Руслан Волчецький  презентували «Миколаївщина туристична».

Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба констатував, що і Миколаїв, і Батумі - це міста, які знаходяться в чорноморському регіоні, і, тому меморандум про співпрацю між портами цих міст, який буде підписаний сьогодні, повинен був бути підписаний давно.

«Мені приємно, що я перебуваю у вашому прекрасному місті, батумци відчувають морське місто Миколаїв. Я хочу подякувати керівництву міста і області за прийом, за професіоналізм. Сьогодні буде підписано угоду між портами, це дуже важливо. Ми чорноморські міста, і наші порти не мають угоди. Нам треба оновити меморандум про співпрацю між Миколаєвом і Батумі», - сказав Міхеїл Уклеба.

В свою чергу голова обласної ради Вікторія Москаленко, виступаючи перед учасниками форуму нагадала про те, що сьогодні обласна влада працює над тим, щоб розвивати туризм на Миколаївщині. Вона нагадала, що нещодавно обласна рада підписала меморандум з міжнародними інвесторами про розвиток міжнародного аеропорту «Миколаїв».

«Я вдячна за те, що делегація Грузії в Раді Європи нещодавно сказала «Наша улюблена Україна». Я теж зараз скажу «Наша улюблена Грузія». Я за те, щоб ми розвивалися спільно, і будували мости, в тому числі мости дружби та бізнесу», - сказала Вікторія Москаленко.

 

Всі новини →