Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Аджарія-Миколаївщина: військові оздоровляться, а держслужбовці перейматимуть досвід

29/04/2016

Перші 30 миколаївських демобілізованих вже в цьому році оздоровляться і пройдуть курс медичної, психологічної реабілітації в сонячній Аджарії.

Про це домовилися голова облдержадміністрації Вадим Меріков і голова Аджарської Автономної Республіки Грузії Арчіл Хабадзе.
 
«В рамках співпраці Миколаївщини з Аджарією наші хлопці, зможуть оздоровитися, пройти курс реабілітації, відпочинок і психологічне розвантаження допоможуть воїнам відновити сили. Аджарська сторона готова прийняти на оздоровлення 30 українських військовослужбовців. Вдячний особисто Арчілу Хабадзе за таку пропозицію», - розповів Вадим Меріков.
 
Арчіл Хабадзе впевнений, що такі поїздки підуть на користь українським військовослужбовцям: «Наші народи пов'язує давня дружба, і сьогодні Україні як ніколи потрібна підтримка Грузії. У нас є прекрасні санаторні комплекти, чудова природа, кваліфіковані психологи, такий відпочинок піде на користь миколаївським воїнам».
 
В рамках співпраці Миколаївщини з Аджарією, обміну досвідом, запланували і поїздки в Грузію представників управління по боротьбі з економічною злочинністю Нацполіціі і патрульної поліції, а також місцевого самоврядування, структурних підрозділів облдержадміністрації та районів.
 
«Нашим держслужбовцям є чому повчитися у грузинських колег. Адже їм вдалося успішно реалізувати реформи, які зараз набирають обертів в Україні. Реформування поліції, антикорупційне законодавство, питання архітектури, будівництва, організація роботи комунальних підприємств, залучення інвестицій, розвиток туризму. Я б сказав, що це не обмін досвідом, а навчальні поїздки для наших співробітників. Ми прийняли рішення сформувати делегацію молодих, інноваційно мислячих, ініціативних службовців, які зможуть ефективно впроваджувати отриманий досвід у нас», - поділився планами Вадим Меріков.

Всі новини →