Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Перші результати роботи габаритно-вагового комплексу

20/05/2016

 Починаючи з початку тижня на автомобільних дорогах державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та Р-06 Ульянівка-Миколаїв в межах Миколаївської області відновив свою роботу пересувний пункт габаритно-вагового контролю (далі – ПП ГВК).

Так, за період роботи ПП ГВК з 16-го по 19-те травня вже перевірено 795 транспортних засобів, з них у 18 виявлено порушення вагових параметрів. Накладено штрафних санкцій на 8,5 тис.євро.

Габаритно-ваговий контроль працює в цілодобовому режимі. Наразі планується розгортання ще двох пересувних пунктів ГВК на території Миколаївської області, що здійснюватимуть заходи державного контролю за проїздом автомобільними дорогами загального користування транспортних засобів вагові та/або габаритні параметри яких перевищують нормативні.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області звертається до автоперевізників з проханням бути свідомими та відповідальними користувачами доріг та дотримуватися габаритно-вагових норм вантажних перевезень, пересуваючись автошляхами України та Миколаївської області зокрема. Адже лише таким чином зможемо зберегти автомобільні дороги області та запобігти їх подальшому руйнуванню.

Прес-служба Служби автомобільних доріг в Миколаївській області

 

Всі новини →