Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Народний депутат Ірина Сисоєнко долучиться до відбору кандидатів на посаду головних лікарів

10/06/2016

За ініціативи голови облдержадміністрації Вадима Мерікова головних лікарів обласних закладів охорони здоров’я обиратимуть на відкритих конкурсах. Відкриті конкурси стартують вже цього місяця.

Долучитися до конкурсного відбору вже виявила бажання народний депутат Верховної Ради України Ірина Сисоєнко. Відповідний лист з проханням долучити її до конкурсної комісії надійшов на ім’я Вадима Мерікова.

«Сподіваюсь, що й інші народні обранці від Миколаївщини підхоплять ініціативу Ірини Сисоєнко і долучаться до конкурсного відбору головних лікарів. Закликаю і представників громадськості, спеціалістів, експертів не стояти осторонь, а активно долучатися до відкритих конкурсів», - зазначив Вадим Меріков.

Він нагадав, що в області проходять відкриті конкурси на посади керівників комунальних підприємств, установ, структурних підрозділів, а також відкритий конкурс на посаду його заступника. 

Всі новини →