Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Здешевлення кредитів комерційних банків для сільгосптоваровиробників

02/07/2016

 Під головуванням директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Піскун О.В., 01 липня в департаменті відбулося чергове засідання конкурсної комісії з визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу – юридичних осіб для надання фінансової підтримки шляхом здешевлення банківських кредитів у 2016 році.

На засіданні конкурсної комісії було розглянуто заявки на участь у конкурсі та пакети документів до них, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 № 300 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки суб’єктів господарювання агропромислового комплексу шляхом здешевлення кредитів».

За рішенням конкурсної комісії, 15 сільськогосподарських підприємств області отримали право на отримання компенсації відсоткової ставки за використання понад 60 млн. грн. кредитних коштів комерційних банків, використаних на проведення комплексу польових робіт. За прогнозним розрахунком, сума фінансової підтримки з державного бюджету зазначеним підприємствам становитиме 2,3 млн.грн.

Прийом заяв від сільськогосподарських підприємств на відшкодування вартості банківських кредитів триває.

Документи для участі у конкурсі за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 1, департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, ІІ поверх, кім. 23.

Телефон для довідок: (0512) 377805, 377402

Всі новини →