Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Олексій Савченко запропонував уряду змінити розмір субсидій відповідно до мінімальної зарплатні

08/11/2016

З 1 січня 2017 року в Україні буде збільшена мінімальна заробітна плата – до 3200 грн. Це, безперечно, вкрай необхідно для стабілізації економіки країни. Але і такий, безсумнівно, позитивний крок може мати ті чи інші підводні камені. Такої думки дотримується голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

У вівторок, 8 листопада, очільник області провів брифінг за результатами селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з питань реалізації програми житлових субсидій.  Олексій Савченко заявив, що збільшення заробітної плати може негативно вплинути на кількість сімей, які мають право на отримання субсидій.

Саме через це Олексій Савченко виступив з ініціативою разом із збільшенням заробітної плати змінити й поріг призначення і нарахування субсидій.

«Я особисто звернувся до Прем’єр-міністра України і запропонував підвищити субсидії у 2017 році. Впевнений, що до моєї думки прислухаються», - сказав Олексій Савченко.

Слід зазначити, що в Миколаївській області близько 90% звернень з питань отримання субсидій повертаються до громадян з позитивним висновком. Наразі більше 160 тисяч субсидіантів отримають державну допомогу. Найближчим часом цей показник планують збільшити до 300 тисяч. 

Всі новини →