Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Інформація про проведення Публічного звіту начальника районної військової адміністрації за 2022

16/02/2023

24 лютого 2023 року о 10:00 відбудеться публічний звіт начальника Баштанської районної військової адміністрації Дмитрів Владислава Мирославовича.

Під час звіту буде проінформовано про проведені заходи, виконані завдання і їх результати та інші питання діяльності Баштанської районної військової адміністрації у 2022 році в умовах правового режиму воєнного стану.

Зі змістом звіту можна ознайомитись за посиланням: https://bashtanka.mk.gov.ua/ua/rda/public_zvit/

Регламент заходу:

10.00-10.30 - представлення публічного звіту;

10.30-11.00 - запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад, громадських об'єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей і засобів масової інформації.

Місце проведення: м.Баштанка.

Відповідальний структурний підрозділ: організаційний відділ апарату районної військової адміністрації.

Контактна особа: Лемеш Тетаня Олександрівна, керівник апарату районної військової адміністрації, тел.0974018951.

З метою недопущення загрози життю і здоров'ю громадян та дотримання громадської безпеки в умовах правового режиму воєнного стану, захід буде проводитись у онлайн-форматі. Посилання для підключення буде повідомлено контактною особою.

Для реєстрації на захід просимо надати інформацію про учасників до 12 години 22 лютого 2023 року на електронну адресу: bashtanka@mk.gov.ua

Всі новини →