Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Представники CARE Ukraine відвідали Баштанку

03/03/2023

Цього тижня до Баштанки завітали уповноважені особи від гуманітарної організації CARE Ukraine, що є представництвом міжнародної гуманітарної організації CARE в Україні.

Керівництво Баштанської районної військової адміністрації мало змогу зустрітися з іноземними гостями: заступницею регіонального директора CARE Ukraine Францискою Джоернс, проектним менеджером Чиранджибі Непалом та офіцеркою з безпеки Мариною Суперсон. 

Начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів наголосив, що на території Баштанського району проходили бойові дії, а частина району тривалий час перебувала в окупації. Як наслідок - є багато постраждалих, які потребують допомоги.

Під час зустрічі сторони домовилися провести швидку оцінку гуманітарних потреб у Баштанському районі і налагодити плідну співпрацю задля допомоги жителям Баштанщини.

Довідка: CARE - це міжнарода гуманітарна організація, яка бореться з бідністю та соціальною несправедливістю у світі. Вона була заснована у 1945 році американськими благодійними організаціями, щоб подолати продовольчу кризу в Європі після 2-ї світової війни. Зараз вона працює у 111 країнах світу, де реалізовує 1631 проєкт. 

Гуманітарна допомога CARE охопила понад 200 млн людей. Особливу увагу організація приділяє розширенню прав і можливостей жінок. 

CARE суворо дотримується принципів людської гідності, гендерної рівності, недискримінації, однакового доступу до гуманітарних послуг усіх людей, незалежно від статі, віку, гендерної визначеності, політичної чи релігійної приналежності або походження. 

У зв’язку із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України CARE розгорнула тут свою діяльність, щоб допомагати людям, які страждають від війни. Так виникло представництво CARE Ukraine. 

В Україні свої проєкти CARE реалізовує здебільшого через місцеві громадські організації, правові та жіночі організації, які можуть безпосередньо і швидко допомагати людям у потребі. 

CARE Ukraine надає допомогу в таких сферах: захист, допомога при гендерно зумовленому насильстві, створення місць тимчасового проживання, надання продовольства, води, засобів гігієни та санітарії, грошової допомоги. 

Проєкти, які CARE впроваджує разом з партнерами, охоплюють майже всі області України. У всіх програмах і проєктах CARE впроваджує механізми відгуків і підзвітності. Кожна людина може поділитися своїми думками, уточнити інформацію, чи залишити скаргу щодо всієї діяльності організації, роботи працівників чи волонтерів.

Всі новини →