Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Обговорили важливі питання

13/04/2023

13 квітня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів робочу онлайн-нараду із сільськими, селищними та міськими головами Баштанського району. На заході також були присутні фахівці із різних профільних структур. На початку робочого засідання В. М. Дмитрів, окреслив пріоритетні завдання, що стоять перед владою. 

Під час заходу обговорили важливі питання життєдіяльності громад в умовах воєнного стану та розглянули проблемні питання.

Учасники наради детально зупинилися на активізації роботи щодо проведення мобілізації та роботі фахівців з військового обліку. 

Особливу увагу під час засідання приділили питанням щодо заходів по обстеженню шкільних та дошкільних закладів освіти на наявність захисних споруд та альтернативних місць розміщення дітей під час навчального процесу; забезпечення безпеки громадян під час святкування Великодня та дотримання заходів комендантської години та ін.

«Наразі перед нами стоїть багато завдань, котрі спрямовані на те, щоб покращити ситуацію з різних сфер у нашому регіоні. Отже, маємо плідно працювати для їхньої якісної та ефективної реалізації», – наголосив голова Баштанської РВА Владислав Дмитрів.

За підсумками наради кожна з громад району отримала відповідні доручення до реалізації.

Всі новини →