Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Передали будівельні матеріали Снігурівській міській військовій адміністрації.

19/04/2023

Щодня  противник своїми обстрілами нагадує нам, що втрачати пильність не можна. Ворог намагається бити ще глибше – далі в тил, не тільки тероризуючи прифронтові території. 

Нагадаємо, що нещодавно було атаковано Снігурівську громаду.

Сьогодні, коли Україна живе і працює в умовах повномасштабної війни, ключовою цінністю для Баштанської районної військової адміністрації, є люди, які постраждали від російської агресії та потребують сторонньої підтримки.

Так, на початку тижня Баштанська військова адміністрація доставила допомогу Снігурівській міській військовій адміністрації у вигляді будівельних матеріалів (рейки, цвяхи, гідроізоляційна плівка, скоби для будівельного степлера та ін.). Далі ці матеріали будуть розподілені для подальшого ремонту будівель, що постраждали у результаті нещодавніх ракетних обстрілів.

Шановні жителі Баштанського району, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та не порушуйте правила комендантської години. 

Тримаймося. Віримо ЗСУ.

Всі новини →