Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відновлено автомобільний міст в Інгульській громаді.

26/04/2023

Критична інфраструктура, мости та дороги суттєво зруйновані війною. За даними, Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, пошкоджено понад 25 тисяч кілометрів доріг, знищено 346 мостів та шляхопроводів. Звідки вдається витіснити окупаційні війська росії, фахівці оперативно починають відновлювати пошкоджені об’єкти. Важливість цієї роботи важко переоцінити, адже в прифронтових зонах дороги та мости стають «шляхами життя», забезпечуючи потреби громадян.

25 квітня відбулося офіційне відкриття автомобільного мосту тимчасового призначення у Інгульській територіальній громаді, що був зруйнований у минулому році в наслідок воєнних дій. Участь у заході взяли – керівник Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України, генерал-майор Богдан Бондар, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, голова Інгульської сільської ради Алла Миронова, жителі громади.

Відновленням тимчасового мосту, котрий розташований на трасі державного значення, займалася військова частина ТО300 Державної спеціальної служби транспорту. Також на замовлення Миколаївської обласної військової адміністрації, ПП «Миколаївмагістраль» допомогло дорожньою технікою та відфрезерованим матеріалом для влаштування під’їздів до мосту.

Міст відбудували максимально швидко, роботи по його відновленню почалися 17 березня, а вже в квітні завершилися.

Відбудова моста у Баштанському районі є надзвичайно важливою подією для місцевих жителів  – він забезпечить безперебійне транспортне сполучення.

«Першочергове завдання для усіх представників влади – відновлення стратегічних об’єктів регіону. Забезпечення автомобільного сполучення на цьому напрямку було пріоритетним. Дякую всім, хто долучився до важливої роботи щодо відновлення автомобільного мосту. Віримо в ЗСУ, віримо в нашу Батьківщину та будемо докладати всіх можливих зусиль для її відновлення. Працюємо далі», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →