Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Подарунки дітям, чиї батьки загинули, захищаючи Україну

02/06/2023

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, керівництво Баштанської районної військової адміністрації передали подарунки дітям, чиї батьки загинули, захищаючи Україну. Представники влади вручили маленьким жителям нашого району подарунки та побажали щасливого і радісного дитинства, успіхів, мирного неба, веселих літніх канікул і гарного відпочинку! 

«Дитинство – це перш за все мрії, щирість, легкість та яскравість в усьому, а кожна дитина нашого району – це наша надія на їх щасливе майбутнє.  Наше завдання, навіть у нелегкі для кожного з нас часи, підтримувати дітей, аби навіть в умовах повномасштабної війни вони зберегли свою віру у диво і відчували опіку дорослих.  Щоденно проводиться робота, щоб ситуація в державі ставала безпечнішою та кращою. Шануємо кожного військовослужбовця, які зараз перебувають на війні. Наші полеглі хлопці є Героями, які загинули в ім’я нашої безпеки, а також цілісності і незалежності України.

Маємо робити все, щоб дитячі голоси лунали в мирній, щасливій Україні. Обов’язок всіх українців – не забувати, завдяки яким випробуванням, зусиллям, мужності наша незалежна Україна збереглася, –  наголосив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →