Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робоча зустріч із представниками міжнародної організації ACTED

02/06/2023

2 червня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, разом із своїми заступниками, провели робочу нараду з представниками міжнародної гуманітарної організації  ACTED.

У ході зустрічі присутні окреслили коло нагальних проблем громад Баштанського району та визначили вектори майбутньої співпраці. 

Підсумовуючи зустріч, Владислав Дмитрів зауважив: «Підтримка від громадських та міжнародних партнерів у час війни для нас дуже важлива та необхідна. Щиро дякуємо представникам міжнародної організації ACTED за бажання допомогти нашим громадам, які найбільше постраждали від воєнних дій. Сподіваємося на подальшу співпрацю та підтримку». 

Довідково: 

Міжнародна гуманітарна організація ACTED працює в Україні з 2015 року, надаючи допомогу цивільному населенню, яке проживало уздовж лінії зіткнення у Донецькій та Луганській областях. З початку повномасштабної війни в Україні 24 лютого 2022 року, понад 250 співробітників ACTED мобілізувались для надання надзвичайної гуманітарної допомоги. Щоб швидко та ефективно реагувати, ACTED розширила свою географічну та оперативну присутність в Україні та відкрила 6 нових офісів на заході, сході, півночі та півдні України. Після перших трьох місяців швидкого реагування та розширення масштабів діяльності ACTED трансформувала свої 28 програм, щоб надавати комплексну багатогалузеву допомогу в Україні  в рамках трьох «профілів»: надання надзвичайної гуманітарної допомоги на територіях, де ведуться бойові дії; забезпечення основних потреб внутрішньо переміщених осіб у центральних та західних областях України; підтримка відновлення нещодавно звільнених територій.

Всі новини →