Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ще одна болюча втрата у Баштанському районі…

15/06/2023

15 червня у с.Павлівка Снігурівської громади в останню дорогу провели 28-річного захисника України, старшого солдата Руслана Анатолійовича Гаврилова. Хоробрий воїн загинув 9 червня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва, Луганської області. Віддати шану молодому чоловіку прийшли односельці, рідні, друзі, небайдужі жителі громади.

Побратими його згадують мужнім та сміливим воїном, який не вагався й миті, стаючи на захист України та даючи впевнений опір російським окупантам. Руслан був доброю та світлою людиною. Мав багато мрій та планів, але безжальна війна їх обірвала…

Народився Руслан Гаврилов 22 вересня 1994 року на Снігурівщині. Закінчив Снігурівський професійно-технічний ліцеї, здобув професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Після навчання пішов на строкову військову службу.

Під час повномасштабного вторгнення був призваний до лав Збройних Сил України, служив кулеметником 2-го стрілецького взводу, 2-ї стрілецької роти, 2-го стрілецького батальйону.

Похоронили військовослужбовця під залпи пострілів почесної варти на сільському кладовищі.

Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. Тепер Руслан оберігатиме Україну та найдорожчих його серцю людей з небес. Вічна пам’ять і безмежна слава Герою!

Всі новини →