Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Начальник Баштанської районної військової адміністрації привітав колег з професійним святом.

23/06/2023

Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби – професійне свято людей, які уповноважені виконувати функції держави у різних сферах життя українців.

Із професійним святом держслужбовців привітав начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів. Урочисті збори відбулися біля колишнього приміщення Баштанської районної державної адміністрації. Минулого року, в ніч на 7 червня, рашисти ракетними обстрілами зруйнували будівлю РДА. 

«Вже другий рік поспіль ми зустрічаємо це свято в умовах війни. У такий складний час для нашої країни на держслужбовців покладена велика відповідальність, є безліч викликів, які змушують нас по-новому підходити до процесів своєї діяльності. Впевнений, що ми гідно пройдемо цей шлях. Дякую вам, колеги, що ви щодня відповідально виконуєте свій професійний обов'язок. Всім, хто продовжує працювати для людей, задля Перемоги. Дякую вам за роботу, витримку та професійність. Кожному та кожній, хто докладає максимум зусиль для стабільної роботи місцевих органів виконавчої влади та допомоги громадянам.

Щиро бажаю вам міцного здоров'я вам та вашим родинам, успіхів, процвітання. І, головне, –  Перемоги! Разом ми здолаємо усе!» –  зазначив вітаючи колег зі святом В. М. Дмитрів.

З нагоди професійного свята працівникам  вручили почесні грамоти та подяки за багаторічну наполегливу працю, професіоналізм, віддане служіння обраній справі, забезпечення результативної та стабільної діяльності підпорядкованого структурного підрозділу в умовах воєнного стану.

Всі новини →