Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вибухонебезпечний предмет забрав життя 19-річного парубка.

19/07/2023

На території Баштанського району, де відбувалися активні бойові дії, триває розмінування. Не дивлячись на щоденну роботу саперів, залишається ще багато нерозірваних боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Мінна небезпека несе постійні ризики для життя цивільних мешканців.

18 липня у Снігурівській територіальній громаді, котра є однією з найбільш замінованих та забруднених вибухонебезпечними предметами, стався трагічний випадок. 19-річний житель с. Павло-Мар’янівка натрапив на вибуховий предмет, залишений росіянами на околиці міста Снігурівка. На жаль, молодий парубок отримав мінно-вибухові травми несумісні з життям. 

Баштанська районна військова адміністрація, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вкотре звертається до громадян! Баштанський район є сильно засміченим різного роду боєприпасами – завжди пам'ятайте про правила протимінної безпеки, дотримуйтесь їх! 

Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. 

Якщо побачили вибухонебезпечний предмет зателефонуйте за номером «101» ‒ у ДСНС та повідомити про небезпечну знахідку. 

Бережіть себе!

Всі новини →