Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

З Днем хрещення Київської Русі – України! З Днем Української Державності

28/07/2023

 Щиро вітаю усіх з визначним святом – з Днем Української Державності. Це надзвичайно  символічно, адже ,ми вкотре утверджуємо, що українське державотворення має тисячолітню історію й сягає в глибину віків.

Сьогодні серце одночасно сповнене смутку через страшну кровопролитну війну і гордості від усвідомлення титанічного подвигу славних синів і доньок України, які відважно боронять щасливе майбутнє нашої величної нації.

Вони щосекунди доводять світові, що Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми.

Ми захистимо нашу свободу і нашу державність, розбудуємо нашу неньку-Україну і вона знову розквітне величною незалежною  державою

В цей день хочу побажати Вам стійкості, міцності духу, миру та добробуту. Підтримуйте один одного, любіть мову, шануйте традиції, вірте в нашу країну. Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти.

Разом ми – сила. І тільки разом ми переможемо!

 

З повагою,

голова Баштанської районної ради

Наталія ОЛІЙНИК,

депутатський корпус і виконавчий апарат районної ради.

Всі новини →