Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Обговорили важливі питання, що стосуються нового навчального року

03/08/2023

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів нараду з представниками Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району. На заході були присутні: С.С. Бойко, очільник Березнегуватської СТГ;  Л.С. Павліченко, директор Березнегуватського професійного ліцею; Г. Й. Хижняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської СТГ; голови старостинський округів. 

На порядок денний виносилося одне важливе питання – відновлення навчального процесу на території Березнегуватської селищної ради. Ця громада найбільше постраждала від бойових дій. Пошкоджено та зруйновано багато освітніх об’єктів. Тому відновлення освітнього процесу є пріоритетним.

–  Основна мета наради – забезпечення початку навчального року на території Березнегуватської селищної ради. Рівень готовності закладів освіти викликає занепокоєння: через російські обстріли зруйновані школи, відсутні сховища, частину шкільних автобусів передано ЗСУ. Наголошу, що під час воєнного стану ми маємо діяти чітко, системно та результативно. Від наших дій залежить життєзабезпечення жителів громади. Тільки разом, у плідній співпраці зможемо досягти результату. Кожен з присутніх має розуміти свою відповідальність, – зазначив Владислав Дмитрів. 

Зокрема, під час робочої наради присутні проаналізували ситуацію по кожному навчальному закладу Березнегуватської громади у зв’язку з початком нового навчального року.

Враховуючи ситуацію, котра склалася у зв’язку зі збройною агресією російської федерації, за рахунок субвенції з обласного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету територіальної громади, планується відновлення навчання у деяких навчальних закладах Березнегуватської СТГ.

За підсумками наради були прийняті рішення та надані відповідні доручення.

 

Всі новини →