Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Передали будматеріали для ремонту житла

08/08/2023

У Баштанському районі продовжуються роботи з відновлення житлових об’єктів, що були пошкоджені або частково зруйновані внаслідок підриву росіянами 6 червня Каховської ГЕС.

Нещодавно за сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації, Баштанської районної військової адміністрації було розподілено та надано гуманітарну допомогу у вигляді будівельних матеріалів для відновлення житла мешканців сіл Горохівської та Снігурівської громад, котрі найбільше постраждали від підтоплення.

Між власниками 179 домоволодінь будуть розподілені - цегла, цемент, шпаклівка стартова та фінішна, дошки, цвяхи, піна монтажна, вхідні двері, сітки штукатурні, лінолеум для подальшого ремонту осель. 

Мешканцям с. Михайлівка Горохівської громади вже видано: цемент, цеглу, сітку штукатурну, шпаклівку стартову, двері. Забезпечено будматеріалами  18 підтоплених домоволодінь; жителям с. Афанасіївка та с. Юріївка Снігурівської ТГ надано: цеглу,  двері, дошку, цвяхи, піну монтажну. Забезпечено будівельними матеріалами 62 домоволодіння у с. Афанасіївка та 31 домоволодіння с. Юріївка; жителям с. Василівка Снігурівської громади видано: цемент, цеглу, сітку штукатурну, шпаклівку стартову,  фінішну, двері, дошку, цвяхи. Забезпечено будматеріалами 45 домоволодінь.

Роботи тривають. Для отримання будматеріалів необхідно звертатися до голів територіальних громад та старост населених пунктів старостатів.

«Відновлення пошкоджених житлових будинків у Баштанському районі, внаслідок підриву окупантами греблі Каховської ГЕС, – один із ключових пріоритетів нашої роботи в умовах воєнного стану. Попри всі труднощі, спільно з обласною владою, волонтерами, партнерами зробимо все для того, щоб максимально відновити життєдіяльність на постраждалих від теракту територіях. Ця робота буде тривати, допоки буде це необхідно. Працюємо разом на Перемогу», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →