Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Передали канцелярські набори дітям

28/08/2023

Незабаром розпочнеться новий навчальний рік, який відкриє дітлахам неймовірно цікаву дорогу до нових знань, випробувань та перемог.

Напередодні 1 вересня Гуманітарний штаб при Баштанській районній військовій адміністрації отримав від благодійної організації «Вітри змін» 1300 наборів канцелярського приладдя, котрі були розподілені на територіальні громади Баштанського району.

Найближчим часом усі школярі, котрі будуть навчатися у першому класі, діти військовослужбовців, які загинули або знаходяться в полоні, отримають для використання у навчанні - кольорові олівці, пластилін, зошити, альбоми для малювання та ін. 

Баштанська районна військова адміністрація дякує всім, хто взяв участь у даній ініціативі! Адже для того, щоб зробити світ кращим, не потрібно багато, досить поділитися своєю любов’ю з тими, хто її потребує.

Працюємо спільно задля однієї мети – Перемоги.

Всі новини →