Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відбулося робоче засідання

31/08/2023

На початку робочого тижня перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна  провела засідання спеціальної районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

Наталія Казаріна проінформувала присутніх про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку з реорганізацією в Кобзарцівському закладі дошкільної освіти Снігурівської міської ради, шляхом приєднання до Кобзарцівської початкової школи дошкільного підрозділу. Також заплановано скорочення чисельності та штату працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці в Нововасилівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) Снігурівської міської ради. Планується вивільнення 2 працівників у зв’язку з ліквідацією. Крім цього, у зв’язку з реорганізацією в Першотравневому закладі дошкільної освіти, шляхом приєднання до Першотравневого ліцею Снігурівської міської ради Баштанського району, заплановано вивільнення 5 працівників.

Начальник управління соціального захисту населення Баштанської РВА Ніна Якимчук, зауважила, що під звільнення в Кобзарцівському закладі дошкільної освіти підпадають 3 працівника, інші будуть переведені до Кобзарцівської початкової школи дошкільного підрозділу.

Олександр Філіпенко, заступник директора Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості розповів  присутнім про порядок вивільнення працівників, оформлення їх на облік до центру зайнятості, про наявність вакансій на даний час та можливість перенавчання.

Після обговорень питань порядку денного прийняті відповідні рішення та надання рекомендації до виконання.

Всі новини →