Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Україці відзначать День захисників і захисниць 1 жовтня

29/09/2023

У неділю, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату День своїх захисників і захисниць, усіх, хто воює і хто віддав своє життя заради України та українців.

Напередодні свята з метою вшанування  пам’яті полеглих Героїв в протистоянні за свободу та мир начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом зі своїми заступниками та військовослужбовцями, керівниками структурних підрозділів Баштанської РВА, представниками силових структур та громадськістю Баштанщини поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, що розташований на Пагорбі Слави Баштанської територіальної громади. Учасники пам’ятної ходи схилили голови у  хвилинні мовчання за воїнів, котрі загинули на війні. 

«День захисників і захисниць України це велике свято! Сьогодні Україна виборює право на свою незалежність, на власну думку, ціною життя та здоров’я своїх кращих синів та дочок. Низький уклін світлій пам’яті полеглих у боротьбі за нашу Незалежність. Дякую кожному, хто стоїть на захисті нашої держави! Переконаний, що перемога буде за нами і наша священна українська земля назавжди залишиться благословенною, вільною та незалежною!» – сказав Владислав Дмитрів. 

Шановні жителі та гості Баштанського району! 1 жовтня, у неділю, о 9.00 зупиніться і хвилиною мовчання вшануйте подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців. Вічна їм пам'ять!

Всі новини →