Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відзначили Почесними грамотами військовослужбовців

02/10/2023

День захисників і захисниць - свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити, працювати, творити, виховувати дітей. З початку російської збройної агресії хоробрі і відважні воїни невтомно боронять рідну землю, нашу свободу, захищаючи не лише Україну, а й увесь світ від зла, що зветься росія. 

З нагоди Дня захисників і захисниць України начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів  за особистий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України, мужність та самовідданість справі, виявлені в умовах збройної агресії російської федерації, зразкове виконання службових обов’язків нагородив Почесними грамотами військовослужбовців, котрі перебували у російському полоні, та тих, хто отримав поранення у ході бойових дій, Баштанського РТЦКтаСП і підпорядкованих відділів, роти охорони; військовослужбовців військової комендатури м.Баштанка; військовослужбовців зведеного підрозділу Військової служби правопорядку м.Снігурівка; військовослужбовців військових частин; військовослужбовців санітарної роти. 

Владислав Дмитрів подякував військовим за героїчну оборону України, привітав зі святом та зазначив, що День захисників і захисниць під час повномасштабної війни набуває особливого значення та символізму.

«Ми вклоняємося вам, дорогі наші воїни, захисники свободи і незалежності, оборонці гідності нашого народу. Дякуємо за те, що маємо змогу вільно дихати під українським небом. Пам'ятаємо кожного, хто загинув за нашу свободу! І вдячні всім, хто захищає нашу землю! Завдяки вам ми відстояли Баштанщину та Україну. Перемоги!» - зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Більше фото тут

Всі новини →