Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Отримали вітання працівники санітарно-епідеміологічної служби

06/10/2023

Сьогодні, 6 жовтня, напередодні Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів  з нагоди професійного свята привітав колектив санітарно-епідеміологічної служби району та вручив відзнаки.

Почесною грамотою Баштанської районної військової адміністрації за багаторічну та сумлінну працю, професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, особистий внесок у забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення району та з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби нагороджено  одних з найкращих працівників Баштанського районного відділу державної установи «Миколаївський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства здоров’я України» та фахівців Баштанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області. 

-  Хочу привітати всіх працівників санітарно-епідеміологічної служби району з їхнім професійним святом. Ви - справжні професіонали, які рятують життя та забезпечують безпеку людей. Ви - фахівці високого рівня, які постійно покращують свої знання та навички. Ви - приклад самовідданості, відповідальності та гуманності. Бажаю вам міцного здоров’я, успіху у вашій нелегкій роботі, підтримки від колег та родини, а також миру та добра на нашій землі. 

Дякуємо ЗСУ за наш спокій, за наші життя, за змогу жити на рідній землі!

Вдячний всім, хто щодня, кожен на своєму місці, наближає Перемогу! Хай Бог береже вас! Ми все здолаємо і переможемо, - промовив Владислав Дмитрів.

Всі новини →