Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Онлайн-нарада з очільниками територіальних громад

13/11/2023

13 листопада під головуванням начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава Дмитріва відбулася онлайн-нарада з очільниками територіальних громад щодо стану організації та відпрацювання заяв громадян на отримання компенсації за пошкоджене та знищене майно внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

«Треба відповідальніше працювати у цьому напрямку. Активніше розглядати заявки від громадян та наповнювати реєстр, щоб швидко та ефективно розпочалося відновлення зруйнованого житла. Громадяни повинні розуміти і бачити, як працює механізм отримання компенсації за пошкоджене та знищене майно», - підкреслив Владислав Дмитрів.

За результатами наради складено відповідний протокол та надано протокольні доручення керівникам територіальних громад, а також встановлено строки їх виконання.

Всі новини →