Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні аграрії Баштанщини!

19/11/2023

Щиро вітаю вас з вашим професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
 
Сьогодні ми відзначаємо свято дбайливих господарів, які працюють на рідній землі з ранньої весни до пізньої осені. І в літню спеку, і в дощову осінню погоду – ви сієте, збираєте врожай, ремонтуєте техніку… Роботи для вас вистачає в будь-яку пору року… Хлібороби, тваринники, майстри овочівництва та садівництва, - хіба можна перелічити всі професії тих, чия робота неоціненна, тому що завдяки вашому вмінню та вашим золотим рукам на наших столах є хліб і до хліба…
 
Аграрний сектор є локомотивом економіки України та важливою складовою частиною добробуту громадян, потужний ресурс для розвитку та процвітання нашої країни. Попри ризики ворожих обстрілів, які зберігаються уже другий рік поспіль, замінованість полів, ви продовжуєте демонструвати високі показники розвитку. Війна додала труднощів, але ви впевнено знаходите шляхи вирішення існуючих проблем, знаходячи нестандартні рішення.
 
З перших днів війни ви підтримуєте  Збройні Сили України. За що вам велика подяка. Ви, як можете тримаєте свій фронт, - допомагаєте тим, хто найбільше того потребує, стали волонтерами, меценатами, благодійниками для своїх сіл, міст.
Знаю багатьох з вас особисто… Пишаюсь, поважаю, дякую!
 
Щиро бажаю рясних дощів – вчасно, багатих врожаїв, міцного козацького здоров’я, щоб достаток, мир та злагода панували в кожній оселі! Нехай втілюються всі ваші задуми та сподівання!
 
Лише разом до нашої Перемоги!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →