Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

День Гідності та Свободи

21/11/2023

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи, який має статус державного свята і знаходить свій відгук у серці кожного українського патріота. Щороку 21 листопада вдячні громадяни України згадують усю велич подій, якими була позначена боротьба найкращих синів і дочок нашої країни за свободу і незалежність. Цього дня до монументів загиблим учасникам Революції Гідності приносять квіти на вшанування пам’яті про Небесну сотню.

 
Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом з військовослужбовцями, керівниками структурних підрозділів Баштанської РВА, представниками силових структур та громадськістю Баштанщини поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, що розташований на Пагорбі Слави Баштанської територіальної громади. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.
 
"Вже другий рік поспіль ми відзначаємо День Гідності та Свободи на тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ми завжди повинні пам’ятати героїчні вчинки всіх полеглих під час Революції Гідності та усіх військових, які віддали своє життя за незалежність України. Ціна нашої свободи дуже висока. І ми маємо завжди пам’ятати про це", - зазначив Владислав Дмитрів.
 
Пам’ятаємо подвиги наших Героїв, шануємо їхню мужність і відвагу.
Вічна пам’ять полеглим!
Слава Героям!

Всі новини →