Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вшанували пам'ять жертв Голодомору

25/11/2023

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом із першим заступником та заступником начальника Баштанської РВА Наталією Казаріною, Андрієм Дяченком,  керівниками структурних підрозділів адміністрації, представниками силових структур вшанували пам’ять жертв Голодомору, поклавши лампадки, квіти та колоски до підніжжя пам’ятника, що розташований у м. Баштанка, жертвам штучного голоду, спровокованого тоталітарним режимом.
Опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.
 
«З сумом і біллю говоримо нині про ті трагічні часи. Мільйони українців були тоді змучені голодом. Вже другий рік поспіль вшанування пам’яті жертв сталінського режиму відбувається під час повномасштабної війни росії проти України. Сучасні російські воєнні злочинці намагаються повторити в нашій країні те, що вже робили їхні попередники: тотальний контроль, терор, депортації, вилучення майна та продовольства. Але цього разу їм на заваді стоїть міцний противник - Збройні Сили та увесь український народ, який показав, що спроможний дати відсіч і зламати плани агресора. Окупантам не вдасться знищити українську ідентичність і націю. Схиливши голови перед пам’яттю наших загиблих співвітчизників, ми маємо зробити все, аби ця трагедія більше ніколи не повторилась», – зазначив Владислав Дмитрів.
 
Нехай пам'ять про всіх невинних жертв Голодомору згуртує нас, додасть нам мудрості і наснаги на благо світлого майбутнього та здобуття Перемоги!
 

 

Всі новини →