Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Миколаєві відбулось засідання Штабу з реагування на НС, пов’язане з погіршенням погодних умов

25/11/2023

У суботу, 25 листопада, під головуванням заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Валентина Гайдаржи відбулось засідання Штабу з реагування на надзвичайні ситуації та події. 

Звертаємо увагу, що за даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології на території Миколаївської області та м. Миколаїв 26-27 листопада очікуються складні погодні умови II (помаранчевого) рівня небезпечності. Впродовж 26 листопада сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу; 27 листопада – вночі сніг, вдень невеликий сніг, мокрий сніг. Місцями ожеледь, приріст снігового покриву 20-30 см, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця та посилення вітру 25-30 м/с.
 
Як зазначив Валентин Гайдаржи, негода може призвести до порушення нормальних умов життєдіяльності, виникнення надзвичайних подій та ситуацій.
 
Під час відеоселекторної наради з головами районних військових адміністрацій, об’єднаних територіальних громад та керівниками органів управління було заслухано сили цивільного захисту щодо ситуації в регіоні та яких дій необхідно вжити для ліквідації наслідків стихії. 
 
Так, при Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області цілодобово діятиме штаб щодо забезпечення транспортного сполучення на автодорогах, в населених пунктах продовжать функціонувати пункти незламності, в разі необхідності завчасно, з відповідним інформуванням, обмежуватиметься рух транспорту, зокрема вантажівок, а також буде забезпечено стале функціонування лікарень, закладів освіти, інших соціально-значимих об’єктів та житлового сектору.
 
За результатами засідання Валентин Гайдаржи надав відповідні розпорядження з організації подальшої роботи.

Всі новини →