Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Очільник району привітав волонтерів Баштанщини

06/12/2023

 
5 грудня у всьому світі відзначали Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. З цієї нагоди  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав волонтерів зі святом. 
 
–  Наше головне завдання – разом, спільно зупинити ворога, який намагається знищити нас. За кожен новий день безмежно вдячний нашим мужнім та сильним військовим. Справжню потужність, активність та впливовість українського волонтерського руху ми відчули в останні роки. Велика подяка волонтерам: невтомним, чуйним людям із великим серцем, для яких не існує чужого горя, безвихідних ситуацій та взагалі чогось неможливого. Дякую кожному, хто сьогодні допомагає з перших днів війни нашому району й країні, піклується про наших захисників та людей, які опинилися в скруті. Україна бореться з ворогом, і переможе його завдяки вашій підтримці. Одягнути, нагодувати, прихистити, знайти неможливе і закупити найнеобхідніше – ви все це робите щодня та самовіддано. Ви - герої на власному «тихому» фронті. Вдячний кожному за вашу безцінну роботу. Баштанщина пишається вами! Бажаю вам оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та Перемоги! Слава Україні, – промовив Владислав Дмитрів.
 
За свідому громадську позицію, підтримку військовослужбовців Збройних сил України та цивільного населення, особистий внесок у наближення перемоги над російським агресором та з нагоди Міжнародного дня волонтера Владислав Дмитрів нагородив присутніх почесними грамотами та подяками  Баштанської районної  військової адміністрації. Також очільник району вручив грамоту за популяризацію українських цінностей у період збройної агресії росії, підтримку поетичним словом бойового духу військовослужбовців Збройних сил України українському поету-земляку – Миколі Савці.
 
До вітального слова також приєдналася керівник ГО «Голос громади» Світлана Березовська, котра привітала всіх присутніх зі святом та вручила відзнаки волонтерами її організації, які з перших днів повномасштабного вторгнення активно включилися у волонтерський рух.
 
Волонтери у свою чергу дякували за вітання та відзнаки і вкотре наголошували, що тільки разом – до Перемоги!

Всі новини →